Vi är Creatic.

Digital design och innovationsbyrå med ♡ i Värmland

Det hörs ju på ordet vad marknadsföring är. Din produkt eller din tjänst ska hitta sin väg ut på marknaden. Där ska den tillfredsställa behov och längtan hos dina kunder. Och oavsett om du tillverkar detaljer i stål, erbjuder spetskompetens eller servicetjänster, så är målet att ge varje kund en upplevelse som sätter avtryck.

Men för dig som företagare betyder marknadsföring också tankearbete och planerande. Många av dom jag träffar känner en osäkerhet kring vad som faktiskt ger resultat.

Idag pratas det överallt om att företag – stora som små – måste digitalisera för att möta framtiden. Det menar jag också.

Det kan låta som ännu ett modeord men innebörden av en digital transformation är spännande på riktigt. Det går knappt att fatta alla de möjligheter ny teknik ger. Inte minst när det gäller just marknadsföring och att skapa den värld där ditt eget varumärke tar täten och lyser starkast.

Jag har en idé om hur du redan idag kan starta företagets digitala förändringsresa. Tillsammans målar vi upp visionerna. Sen tar vi tekniken till hjälp för att förverkliga dina målbilder.

När rätt budskap träffar rätt kunder, vid rätt tillfälle, i rätt kanal – det är först då du kan bjuda på riktigt bra kundupplevelser. Inte bara en gång, utan igen och till ännu fler.

Johan Sandberg, Grundare av Creatic AB

Designa framtiden.

I samarbete med våra kunder skapar vi en bättre och mer lönsam morgondag med hjälp av design och ett värmländskt hjärta. Genom att sätta människan och personen i fokus skapar vi den bästa kundupplevelsen.

Vi brinner för design och att skapa tjänster, produkter och upplevelser som skapar värde och upplevs enkla. 

Vi sätter människan och personen i fokus och skapar fantastiska personliga upplevelser. 

Vi älskar teknik, innovation och möjligheterna som dessa verktyg ger oss att engagera användare och skapa de effekter du vill ha. 

Syfte & värderingar

Empowering people and brands through insights, design and innovation.

  1. We believe in the simple
  2. We dare to open new opportunities
  3. We act with care and sustainability

Låter det intressant?

Då föreslår jag att vi bokar in ett kostnadsfritt möte där vi går igenom dina utmaningar och förväntningar. Efter mötet sammanställer jag allt i ett mail tillsammans med förslag på nästa steg. Helt kostnadsfritt och utan krav.