Business by design

Se oss som din kollega

Våra kunder upplever oss mer som en kollega än en konsult. Tack vare nära och bra samarbete skapar vi effektiv kommunikation – samtidigt som vi har roligt tillsammans. 

Det hörs ju på ordet vad marknadsföring är. Din produkt eller din tjänst ska hitta sin väg ut på marknaden. Där ska den tillfredsställa behov och längtan hos dina kunder. Och oavsett om du tillverkar detaljer i stål, erbjuder spetskompetens eller servicetjänster, så är målet att ge varje kund en upplevelse som sätter avtryck.

Men för dig som företagare betyder marknadsföring också tankearbete och planerande. Många av dom jag träffar känner en osäkerhet kring vad som faktiskt ger resultat.

Idag pratas det överallt om att företag – stora som små – måste digitalisera för att möta framtiden. Det menar jag också.

Det kan låta som ännu ett modeord men innebörden av en digital omställning är spännande på riktigt. Det går knappt att fatta alla de möjligheter ny teknik ger. Inte minst när det gäller just marknadsföring och att skapa den värld där ditt eget varumärke tar täten och lyser starkast.

Jag har en idé om hur du redan idag kan starta företagets digitala förändringsresa. Tillsammans målar vi upp visionerna. Sen tar vi tekniken till hjälp för att förverkliga dina målbilder.

När rätt budskap träffar rätt kunder, vid rätt tillfälle, i rätt kanal– det är först då du kan bjuda på riktigt bra kundupplevelser. Inte bara en gång, utan igen och till ännu fler.

Johan Sandberg, Grundare av Creatic AB

Vår mission

Vi finns för att hjälpa dig att skapa tillväxt i ditt företag. Genom design-tänk skapar vi möjligheter att utveckla ditt varumärke, marknadsföring, försäljning och kundutveckling. 

Vi kallar det för Business by design. 

Nyfiken och vill veta mer?

Johan Sandberg
Ägare, Creatic AB