Skapa värde och genererar fler affärer.

Vi har bred kompetens i att producera såväl reklamkampanjer som mässmaterial och har lång erfarenhet av att skapa spännande varumärkesbyggande och säljdrivande kommunikation. Vi tror på kommunikation som sticker ut och skapar långsiktigt engagemang snarare än tillfällig tillfredsställelse. Hör av dig om du behöver hjälp med alla former av produktion och kampanjer.

Strategi i all ära. Men vad vore den utan användning? Med över 20 års erfarenhet av att skapa spännande varumärkesbyggande och säljdrivande kommunikation producerar vi allt från reklamkampanjer, CRM-kommunikation till butiks- och mäss-material.  Vi tror på kommunikation som sticker ut och skapar långsiktigt engagemang snarare än tillfällig tillfredsställelse.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Kampanjer

Bara genom att säga ordet “kampanj” så skapas spännande förväntningar. Din kampanj är ett dedikerat fokus där du anstränger dig lite extra för att skapa extra värde och affärer. För att lyckas med dina kampanjer krävs en genomtänkt strategi, ett tilltalande erbjudande och rätt timing. Vi hjälper dig med strategi, planering och genomförande, självklart med kontinuerlig uppföljning och optimering. 

SEO och Content marketing

Att hamna högt upp i sökmotorer som Google är viktigt för alla typer av företag både inom B2C som B2B. En organiskt topplacering kan vara den viktigaste marknadsföringskanalen och ett resurseffektivt sätt att synas. För att lyckas är det viktigt att publicera innehåll som är värdefullt för målgruppen. Det gäller att arbeta konsekvent, systematiskt och långsiktigt med dina budskap för att ge kunden relevant värde genom hela innehållsresan. Det är det som är essensen i hur vi ser på content marketing.

Social selling

Sociala medier är idag en naturlig del av många företags vardag. Att råda över sina egna kanaler och nå ut med ofiltrerad information när man själv önskar innebär många fördelar. Men för att lyckas krävs en genomarbetad sociala medier-strategi så att du lägger rätt resurser på rätt kanaler och håller en hög kvalitet på innehållet.

Prospektering

Hur jobbar du med att hitta företag som matchar din drömkundsprofil (Ideal customer profile)? Oavsett om du letar efter företag som rekryterar aktivt, precis har flyttat till ett nytt kontor eller använder ett specifikt digitalt verktyg så kan vi hjälpa dig att sätta upp rätt processer och verktyg för det.  Sluta slösa tid på kalla samtal och manuell research–låt oss göra grovjobbet och sätta upp rätt processer och säljrekommendationer för ditt säljteam.

Nyfiken och vill veta mer?

Johan Sandberg
Ägare, Creatic AB